FRIVILLIGE

 

Hyperhidroseforeningen er en patientforening båret af frivillige kræfter. De fleste af Hyperhidroseforeningens frivillige er enten selv patienter eller pårørende til en, der lider af hyperhidrose. Til sammen har foreningens frivillige erfaring med alle nuværende behandlingsformer, og kan derfor vejlede både patienter og behandlere angående sygdommen og virkningen af behandlingsformer.

 

Foreningen lægger stor vægt på at skabe et fællesskab, hvor de frivillige kan bidrage med deres egne ønsker, kompetencer og passioner. De frivillige arbejder sammen på tværs af fem forskellige udvalg, der varetager hver sin del af foreningens arbejde. Udvalgene er: 

 

Administration: Udvalget tager sig af de administrative processer og procedurer i foreningen

 

Kommunikation: Udvalget varetager foreningens kommunikative tiltag, sociale medier og presse

 

Viden: Udvalget indsamler både forsknings- og praksisbaseret viden om hyperhidrose og behandlingsformer

 

Frivillige & medlemmer: Udvalget står for medlemspleje, rekruttering af frivillige og events

 

Fundraising & parterskaber: Udvalget står for etablering og vedligeholdelse af samarbejder samt fundarising

 

Foreningen har altid brug for nye frivillige til at varetage opgaver inden for kommunikation, web, event- og seminarafholdelse, fundraising, hvervning af medlemmer og frivillige etc. Alle er velkomne til at blive frivillige i foreningen, og det er ikke en forudsætning, at du lider af hyperhidroseSkriv en mail til info@hyperhidrose.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at være frivillig. Du vælger selv, hvor du har lyst til at bidrage!